Numele meu este Alexandra, sunt fotograf profesionist de mai bine de 5 ani și ma ghidez im ceea ce fac dupa propriul principiu "Fotografia este memoria nestearsa a amintirilor noastre!" Va pot impartasi multe din ideologia mea legata de fotografie dar va spun doar atat: evenimentele de care avem parte in viata, mai ales cele mai importante, le putem retrăi doar prin imortalizarea lor. De ce? Pentru ca amintirile noi pe care le cream în fiecare moment le șterg pe cele vechi. 
Cochetez cu toate tipurile de fotografie dar cel mai mult pe cele în care omul este în "mijlocul scenei" și mai exact evenimente și ședințe foto.

Tot ce putem sa spunem este ca facem echipa atat în viata profesionala cât și cea personala. Încercam sa facem totul, asa cum imi place mie sa spun "altfel" și cel mai important cu suflet.

Dacă ai ajuns aici înseamnă că ai auzit de noi și dacă îți place ce facem te invitam la o discuție, sa ne cunoaștem.


Numele meu este Cosmin, sunt videograf de foarte puțin timp dar consider ca în acest timp am reușit sa învăț multe de la cei mai buni. Acest talent mi-a fost descoperit de soția mea care m-a pus sa-mi încerc norocul și să-mi depășesc limitele. Nu credeam ca as fi putut sa înlocuiesc vreodată hobby-ul meu vechi, cu ceva care este mai mult decât minunat, videografia.

Alexandra și Cosmin - A&C Studio echipa ta pentru evenimente și ședințe foto

Bună, ne dorim ca înainte sa începem o frumoasa colaborare sa facem cunoștință.


Prelucrarea

imaginilor

Abordare

creativă

Aparatură

profesională

Câteva cuvinte despre noi

să facem cunoștință

Fotografie

Portret

Fotografie

Nunți