Numele meu este Alexandra, sunt fotograf profesionist de mai bine de 5 ani și mă ghidez în ceea ce fac după propriul principiu:

"Fotografia este memoria neștearsă a amintirilor noastre!"

Vă pot împărtăși multe din ideologia mea legată de fotografie dar vă spun doar atât: evenimentele de care avem parte în viață, mai ales cele mai importante, le putem retrăi doar prin imortalizarea lor.

De ce? Pentru că amintirile noi pe care le creăm în fiecare moment le șterg pe cele vechi. 
Cochetez cu toate tipurile de fotografie dar cel mai mult cu cele în care omul este în "mijlocul scenei" și mai exact evenimente și ședințe foto.

Tot ce putem să spunem este că facem echipa atât în viața profesională cât și cea personală. Încercam să facem totul, așa cum îmi place mie să spun "altfel" și cel mai important cu suflet.

Dacă ai ajuns aici înseamnă că ai auzit de noi și dacă îți place ce facem te invităm la o discuție, să ne cunoaștem.

 

Să facem cunostință

Numele meu este Cosmin, sunt videograf din 2018 și consider că în acest timp am reușit să învăț multe de la cei mai buni.

Acest talent mi-a fost descoperit de soția mea care m-a pus să-mi încerc "norocul" și să-mi depășesc limitele. Nu credeam că aș fi putut să înlocuiesc vreodată hobby-ul meu vechi, cu ceva care este mai mult decât minunat, videografia. 

Motto-ul meu este: "Filmarea este veșnicia cu care ne trezim amintirile apuse!"

Alexandra și Cosmin - A&C Studio echipa ta pentru evenimente și ședințe foto.

Bună, ne dorim ca înainte sa începem o frumoasă colaborare să facem cunoștință.

 

Vimeo

Instagram

Facebook

Whatsapp

YouTube